Schedule

Schedule Activity Time Presentation
09:00 – 18:00 Access to Expo All Day
10:00 – 10:30 Inaugural Act in Great Hall Querétaro 30 minutes
10:30 – 11:00 Inaugural act cycle of conferences and trainings
Acueducto 301
30 Minutes
11:00 – 18:00 Exchange of cards and interviews with Exhibitors in Business Modules. 7 Hour
11:00 – 12:00 Lunch for sponsors and special guests at Acueducto 301 60 Minutes
11:00 – 12:30 Conference Acueducto 302: 90 Minutes Universidad Autónoma de Querétaro

Dra. Teresa Garcia Gasca

Rectora UAQ

Querétaro, México

11:00 – 12:30 Conference Acueducto 307 90 Minutes

Netafim México

MKT. Ana María Crespo

MarCom México

ISRAEL

11:00 – 12:30 Conference Acueducto 308  90 Minutes Floriade

Ing. Germán Mac Gregor

Desarrollador de Proyectos

Riego Residencial

Guanajuato, México

13:30 – 15:00 Conference  Acueducto 302:  90 Minutes Serrot/Spears

Ing. Victor Hugo Torres / Ing. Ismael Romero

Manager Regional / Regional Sales Manager

USA/MÉXICO

13:30 – 15:00 Conference Acueducto 307 90 Minutes

Galcon

Ing. Nati Grinvald

International Sales Manager

Sistemas de Control de Riego y Fertirrigación

ISRAEL

13:30 – 15:00 Conference Acueducto 308 90 Minutes

Neumann

Ing. Ralf Peter Neumann Vollmar

Owner Manager for Neumann Bombas

ALEMANIA

16:30 – 18:00 Conference Acueducto 302  90 Minutes

Rivulis

Mkt. Liz Soto

 Sales Manager México

 ISRAEL

16:30 – 18:00 Conference Acueducto 307:   90 Minutes

Rain Show

Lic. Rolando García Ortiz

Vicepresidet Rain Show

Campos de Golf

ARGENTINA.

16:30 – 18:00 Conference Acueducto 308  90 Minutes
MBA. Antonio Nariño
Regional Sales Manager México,
Central & Latín América
Hydrawise el futuro de la irrigación profesional hoy
  USA
*The established schedules may change without prior notice.
Schedule Activity Time Presentation
09:00 – 10:00 Acceso a Expo All Day
10:00 – 11:00 Recorrido de Expo con Autoridades, Patrocinadores y Prensa 30 Minutes
10:00 – 18:00 Intercambio de tarjetas y entrevistas con Expositores en Módulos de Negocios. 6 Hours
10:00 – 12:00 Conferencia Acueducto 301 120 Minutes

TORO /Tecnología Integral en Riego

Ing. Alejandro Cuervo

 Regional Sales Manager

USA/ MÉXICO

10:00 – 12:00 Conferencia Acueducto 302 120 Minutes
Carlos Henrique Orlandi Filho.
Co-Propietario.
Cultivo Hidropónico.
BRASIL. 
11:00 – 12:30 Conferencia Acueducto 307 90 Minutes

Rivulis

Mkt. Liz Soto

 Sales Manager México

 ISRAEL

 

10:00 – 12:00 Conferencia Acueducto 308 120 Minutes
Ing. Luis Nieto Ramírez
Owner Manager NRA
Querétaro, México 
13:00 – 15:00 Conferencia Acueducto 301 120 Minutes

RexGro

Ing. César Macedo González.

Owner Manager Rex Irrigación

Guerrero, México

13:00 – 15:00 Conferencia Acueducto 302 120 minutos
Ing. Guillermo Garza Villareal
Regional Operations Coordinator,
Central & Latín América
Introducción a la iluminación ornamental
 USA
13:00 – 15:00 Conferencia Acueducto 307 120 Minutes

Senninger

Ing. Oscar Bonilla
Gerente Regional para México,
Centro América y el Caribe.

Nuevas tecnologías en aspersión para el ahorro de agua y energía en agricultura de precisión
USA

13:00 – 15:00 Conferencia Acueducto 308 120 Minutes

Naan Dan Jain

Ing. Francisco Javier López

Comercial Manager to Mexico.

 INDIA

16:00 – 18:00 Conferencia Acueducto 301 120 Minutes Gestiriego

Lic. Diana Jiménez

Mkt. Manager México

España

16:00 – 18:00 Conferencia Acueducto 302 120 Minutes

Irritec

Lic. Karina Carrizales

Mkt Manager México

España

 

16:00 – 18:00 Conferencia Acueducto 307 120 Minutes RITEC

Ing. Luis Miguel Peregrín

(GERENTE)

Fertirrigación Práctica Avanzada.

España. 

 

16:00 – 18:00 Conferencia Acueducto 308 120 Minutes

Rain Bird 

Ing. Antonio Ron

National Sales Manager for Mexico

 USA

 

*The established schedules may change without prior notice.
Schedule Activity Time Presentation
09:00 – 10:00 Acceso a Expo All Day
10:00 – 11:00 Entrevista a Patrocinadores 60 Minutes
10:00 – 18:00 Intercambio de tarjetas y entrevistas con Expositores en Módulos de Negocios. 6 Hours
10:00 – 12:00 Conferencia: Acueducto 301 120 Minutes
Lic. David Velásquez López
Mkt Manager
MÉXICO

 

13:00 – 15:00 Conferencia Acueducto 302 120 Minutes

Rain Bird

Ing. Antonio Ron

National Sales Manager for Mexico

USA

10:00 – 12:00 Conferencia Acueducto 307: 120 Minutes

TORO /Tecnología Integral en Riego

Ing. Alejandro Cuervo

 Regional Sales Manager

USA/ MÉXICO

10:00 – 12:00 Conferencia Acueducto 308: 90 Minutes

Hortisistemas

Ing. Genaro Balderas Paz

Cultivo Protegido

 MÉXICO / PORTUGAL

13:30 – 15:00 Conferencia Acueducto 301 90 Minutes
MBA. Antonio Nariño
Regional Sales Manager México,
Central & Latín América
Sistemas de Riego
  USA
13:30 – 15:00 Conferencia Acueducto 302 120 Minutes
Ing Miguel Álvarez Sánchez.
Presas subterráneas una alternativa sustentable al abastecimiento y conservación del agua
México. 
13:30 – 15:00 Conferencia Acueducto 307 90 Minutes

Ing. Martin Ahumada

Sales Manager México

ESPAÑA

13:30 – 15:00 Conferencia Acueducto 308 90 Minutes

Ing. Mauricio Sánchez

Latín América Sales Manager

USA

16:00 – 18:00 Conferencia Acueducto 301 120 Minutes

Expo Internacional de Riego Sustentable

Lic. Rebeca Israel Rojo Soto

Desarrollador de Proyectos de Riego Sustentable

Querétaro, México

16:00 – 18:00 Conferencia Acueducto 302 120 Minutes

 ZOELLER MÉXICO 

Patrick J. Fenton.

General Manager

EUA

16:00 – 18:00 Conferencia Acueducto 307 y 308: 120 Minutes Conferencia Acueducto 307 y 308.
17:00 – 18:00 Clausura del Evento en Gran Salón Querétaro 1 Hour
*The established schedules may change without prior notice.